top of page
Billede af Scott Graham

Rådgivning der gør en forskel

KLEIST Legal er betroet rådgiver til virksomheder og organisation inden for energi og life science. Vi hjælper med at navigere i komplekse juridiske forhold, vi håndterer sager for og imod myndigheder, fører retsager, voldgiftssager samt klagenævnssager og rådgiver i forbindelse med projekter og overdragelser.

Offentlig ret og myndigheder

Vi har stor erfaring med myndigheders opgaver, sagsbehandling og afgørelser. Vi hjælper i sager for og mod myndigheder. 

Sektorregulering

Vi hjælper med forståelse af og strategisk navigation indenfor de retlige rammer, som en reguleret branche er underlagt.

Tvister

Vi rådgiver om løsning af potentielle konflikter, bistår i forhandlinger og varetager retssager og voldgiftssager og sager for klagenævn. 

Kontrakter og projekter

Vi rådgiver om kontrakter og projekter. Vi har stor erfaring med at udarbejde og forhandle skræddersyede aftaler om komplekse forhold.

Legal 500

"Kleist Legal is a boutique firm with a focus on energy. It has unique competencies and experience within complicated regulatory issues, including litigation of such issues before regulatory bodies, courts, or arbitral tribunals. It, however, also has strong capabilities broadly within energy law, including with the negotiation of large complex contracts.’"
bottom of page